De trimsalon is gevestigd aan huis. De ruimte is voorzien van een elektrisch verstelbare trimtafel. Omdat de salon niet al te groot is zal uw hond dan ook als enige aanwezig zijn. Dit geeft meer rust voor een toch al spannende afspraak.

Ook het bad is elektrisch verstelbaar in hoogte en dit geeft me de mogelijkheid om ook de reuzen onder de viervoeters welkom te heten.

Dan is er ook nog een hoekje waar u leuke spulletjes voor de hond kunt kopen.  Er zijn verzorgingsprodukten en bestrijdingsmiddelen tegen parasieten verkrijgbaar. Er is veel op het gebied van de veiligheid, zoals halsbanden met ledverlichting in vele kleuren en maten, Glow in the dark halsbanden, veiligheidshesjes en jasjes, halsdoekjes maar ook gewoon bling bling.

veiligheidsvesten met reflekterende tekst

veiligheidshesjes

jasjes

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

F. Geldens | Antwoord 28.11.2012 08.29

Weer helemaal blij dat Scooby geknipt is. Top gedaan. Super bedankt want zo gemakkelijk was het niet om Scooby onderhanden te nemen. Tot de volgende keer.

Maydie Smulders | Antwoord 28.06.2011 16.57

Hoi Christel
Wat een gave website ik ga Bubbels aan iedereen aan bevelen, veel succes met je nieuwe zaak

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.07 | 08:11

Hallo Chayenne, jazeker en je zou ze eigenlijk helemaal niet moeten knippen😉. Voor info kun je het beste bellen. Mvg Christel

...
21.07 | 01:40

Hallo,

Heb je ervaring met het knippen van een pomeriaan?

Mvg Chayenne

...
24.05 | 21:08

Hallo Alex,
De precieze prijs hangt af van gedrag en staat van de vacht. Je mag uitgaan van een prijs tussen de 50 en 60 euro.
Mvg Christel

...
24.05 | 16:32

Goede middag
Heb een vraag ik heb een vlinder hondje en wilde vragen wat het kost om hem te laten knippen graag hoor ik van u groetjes alexdraayers

...
Je vindt deze pagina leuk