De trimsalon is gevestigd aan huis. De ruimte is voorzien van een elektrisch verstelbare trimtafel. Omdat de salon niet al te groot is zal uw hond dan ook als enige aanwezig zijn. Dit geeft meer rust voor een toch al spannende afspraak.

Ook het bad is elektrisch verstelbaar in hoogte en dit geeft me de mogelijkheid om ook de reuzen onder de viervoeters welkom te heten.

Dan is er ook nog een hoekje waar u leuke spulletjes voor de hond kunt kopen.  Er zijn verzorgingsprodukten en bestrijdingsmiddelen tegen parasieten verkrijgbaar. Er is veel op het gebied van de veiligheid, zoals halsbanden met ledverlichting in vele kleuren en maten, Glow in the dark halsbanden, veiligheidshesjes en jasjes, halsdoekjes maar ook gewoon bling bling.

veiligheidsvesten met reflekterende tekst

veiligheidshesjes

jasjes

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

F. Geldens | Antwoord 28.11.2012 08.29

Weer helemaal blij dat Scooby geknipt is. Top gedaan. Super bedankt want zo gemakkelijk was het niet om Scooby onderhanden te nemen. Tot de volgende keer.

Maydie Smulders | Antwoord 28.06.2011 16.57

Hoi Christel
Wat een gave website ik ga Bubbels aan iedereen aan bevelen, veel succes met je nieuwe zaak

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

12.04 | 18:09

Hallo, je kunt me het beste even bellen om agenda’s naast elkaar te keggen. Het is erg druk. 0636339378, mvg Christel

...
12.04 | 18:00

Hoi Cristel ik wil graag een afspraak maken voor Simba, hij moet weer ontwolt en gewassen worden en zn nagels knippen. gr Jolanda

...
22.11 | 18:22

hoi Cristel ik probeer je heel de dag al te bellen maar krijg je niet te pakken

...
15.10 | 15:10

Dear Sir,
We are manufacture and exporter high quality Dog Grooming Scissors, Dog Grooming Stripping Knive,Dog Leads, Dog Grooming Combs ,Dog Collars, Dog Leads,Pet Combs, Salon Hair cutting Scissors, Barber Hairdressing Scissors,Thinning barber Scis

...
Je vindt deze pagina leuk