De trimsalon is gevestigd aan huis. De ruimte is voorzien van een elektrisch verstelbare trimtafel. Omdat de salon niet al te groot is zal uw hond dan ook als enige aanwezig zijn. Dit geeft meer rust voor een toch al spannende afspraak.

Ook het bad is elektrisch verstelbaar in hoogte en dit geeft me de mogelijkheid om ook de reuzen onder de viervoeters welkom te heten.

Dan is er ook nog een hoekje waar u leuke spulletjes voor de hond kunt kopen.  Er zijn verzorgingsprodukten en bestrijdingsmiddelen tegen parasieten verkrijgbaar. Er is veel op het gebied van de veiligheid, zoals halsbanden met ledverlichting in vele kleuren en maten, Glow in the dark halsbanden, veiligheidshesjes en jasjes, halsdoekjes maar ook gewoon bling bling.

veiligheidsvesten met reflekterende tekst

veiligheidshesjes

jasjes

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

F. Geldens | Antwoord 28.11.2012 08.29

Weer helemaal blij dat Scooby geknipt is. Top gedaan. Super bedankt want zo gemakkelijk was het niet om Scooby onderhanden te nemen. Tot de volgende keer.

Maydie Smulders | Antwoord 28.06.2011 16.57

Hoi Christel
Wat een gave website ik ga Bubbels aan iedereen aan bevelen, veel succes met je nieuwe zaak

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

01.09 | 14:06

Hallo, ik ben momenteel helaas niet in de gelegenheid om grote honden nog aan te nemen. Als je appt kan ik je wel doorverwijzen naar een collega, 0636339378

...
01.09 | 13:27

DAG,
via Barbara Smits zijn we op jou geattendeerd. Wij hebben ook briard, Bommel.
Wanneer zou je tijd hebben om hem te kortwieken?
Grts

...
07.06 | 22:41

Hallo, ik zit gemiddeld met een wachttijd van een week of 3 A 4 dus dat gaat niet lukken. Geef van de week een belletje dan kijk ik of het nog ergens past

...
07.06 | 20:07

Hallo Christel,
Op advies van Maartje Vijn zijn we verwezen naar jouw.
We hebben een cocker spaniel
Vraag me af of hij volgende week geknipt kan worden?

...
Je vindt deze pagina leuk